flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для загальних місцевих судів м.Одеси та Одеської області проведено навчання.

25 квітня 2019, 08:54

24 квітня 2019 року спільно з головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області з метою підвищення якості взаємодії з судами у сфері міжнародно-правового співробітництва на базі територіального управління ДСА України в Одеській області в режимі відео конференції з працівниками судів проведена робоча зустріч в форматі «круглого столу».

Робоча зустріч пройшла за участю керівництва територіального управління ДСА України в Одеській області, начальника та спеціалістів ГТУЮ в Одеській області, адвокатів.

До порядку денного зустрічі входило: обговорення спеціалістами відділу судової роботи та міжнародного співробітництва ГТУЮ в Одеській області проблемних питань в сфері міжнародно-правового співробітництва, проведення лекції на тему «Особливості виконання Конвенції про вручення за кордоном судових та позасудових документів у цивільних або комерційних справах 1965 року та Конвенції про отримання за кордоном доказів у цивільних або комерційних справах 1970 року». Також учасники зустрічі відповіли на численні запитання.