flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення голови ради суддів загальних судів Інни Отрош до голів апеляційних та місцевих загальних судів щодо інформаційного наповнення веб-сайтів загальних судів

25 листопада 2013, 08:17

                                                   Головам апеляційних та 

                                                  місцевих загальних судів 

                                                   Шановні колеги!

Від імені ради суддів загальних судів та від себе особисто звертаюся із подякою за співпрацю у забезпеченні інформаційного наповнення веб-сайтів загальних судів, їх постійного оновлення.

Так, на засіданні ради суддів загальних судів, що відбулося 21 листопада 2013 року, заслухано інформацію в.о. генерального директора ДП «ІСС» Живаєва В. І. щодо моніторингу стану інформаційного наповнення веб-сайтів загальних судів.

Проведеним моніторингом встановлено, що найбільш популярним за кількістю унікальних переглядів користувачами веб-порталу «Судова влада України» є розділ «Список справ, призначених до розгляду».

На даний час, інформація щодо призначених до розгляду справ оприлюднюється майже всіма місцевими апеляційними та загальними судами.

Крім того, радою суддів загальних судів визнано позитивними зміни в частині інформаційного наповнення і функціонування офіційних веб-сторінок судів на веб-порталі судової влади України та схвалено діяльність 27 апеляційних та 665 місцевих загальних судів в частині неухильного дотримання вимог чинного законодавства, зокрема статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», щодо інформаційного наповнення і функціонування офіційних веб-сторінок судів на веб-порталі судової влади України та виконання рішення ради суддів загальних судів від 28 лютого 2013 року № 12.

Вказане стало можливим завдяки спільним зусиллям голів судів та працівників очолюваних Вами судів, що відповідальні за розміщення вказаної інформації.


З повагою

Голова ради

суддів загальних судів І. О. Отрош