flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося засідання ради суддів адміністративних судів

18 листопада 2013, 08:10

  15 листопада 2013 року у приміщенні Вищого адміністративного суду України відбулося засідання ради суддів адміністративних судів. Під час засідання члени Ради затвердили графік вивчення стану організації роботи судів адміністративної юрисдикції на 2014-2016 роки. За словами голови Ради Миколи Кобилянського, такий графік затверджено з метою забезпечення систематичного здійснення контролю за організацією діяльності адміністративних судів. Голова ради суддів адміністративних судів також повідомив, що питання надання апеляційним і окружним адміністративним судам практичної та методичної допомоги в організації їхньої роботи, покращення стану їх організаційного забезпечення та дотримання Графіка вивчення стану організації роботи апеляційних та окружних адміністративних судів взято під постійний контроль керівництва ради суддів адміністративних судів.
На засіданні Радою розглянуто низку кадрових питань. Так, розглянуто питання про зарахування до резерву суддів на заміщення адміністративних посад в адміністративних судах.
Крім цього, радою суддів адміністративних судів прийнято рішення про внесення до Вищої ради юстиції подання щодо призначення судді Львівського апеляційного адміністративного суду Степана Носа на посаду заступника голови цього суду, судді Луганського окружного адміністративного суду Олени Островської на посаду заступника голови цього суду та судді Київського апеляційного адміністративного суду Євгена Мєзєнцева на посаду голови цього суду.