flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся п'ятий день матчів турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку «ФЕМІДИ»

14 листопада 2013, 08:15

13 листопада 2013 року в приміщенні Вищого господарського суду України відбулося чергове засідання ради суддів господарських судів.
До порядку денного засідання ради було включено три питання.
Першим питанням порядку денного розглянуто зарахування до кадрового резерву суддів на заміщення адміністративних посад в господарських судах України. Голова ради суддів господарських судів Артур Ємельянов представив на розгляд Ради рекомендацію голови Вищого господарського суду України Віктора Татькова щодо зарахування до кадрового резерву суддів на заміщення адміністративних посад в господарських судах України на посаду голови господарського суду Дніпропетровської області судді Новікової Рити Георгіївни.
Члени ради суддів господарських судів внесли подання до Вищої ради юстиції на призначення на посаду голови господарського суду Дніпропетровської області Новікової Рити Георгіївни.
Також члени ради суддів господарських судів розглянули питання про призначення терміну вивчення організації діяльності Одеського апеляційного господарського суду та господарських судів Миколаївської, Одеської та Херсонської областей та визначили строк вивчення з 25 по 29 листопада 2013 року.