flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Експерти РЄ сьогодні оцінять практику застосування КПК

31 жовтня 2013, 08:12

  Сьогодні Офіс Ради Європи в Україні разом із Адміністрацією Президента та Національною школою суддів за підтримки Верховного Суду організовують Міжнародну науково-практичну конференцію «КПК України: практика застосування та перспективи розвитку».

Офіційне відкриття конференції відбудеться о 9:30 , а об 11:00 почнеться прес-конференція. Подія пройде у Верховному Суді України за адресою м. Київ, вул. Пилипа Орлика, 8.

Планується, що у заході візьмуть участь голова директорату з прав людини Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи Крістос Джіакумопулос, експерти Ради Європи, які залучалися до проведення експертиз КПК України 2012 року та проекту Закону України «Про прокуратуру», Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінскій, Голова Верховного суду України Ярослав Романюк, радник Президента України Андрій Портнов, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, а також керівники високого рівня органів законодавчої, виконавчої і судової гілок влади, представники наукових кіл, міжнародних та громадських організацій, що працюють у сфері кримінальної юстиції.