flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закон один для всіх

29 жовтня 2013, 08:22

  У жовтні 2013 року Ленінським районним судом м. Кіровограда винесено кілька рішень щодо порушників Правил дорожнього руху.
Так одним із рішень Ленінського районного суду м. Кіровограда задоволено клопотання слідчого прокуратури Кіровоградської області та застосовано до прокурора прокуратури міста Кіровограда запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Прокурор прокуратури м. Кіровограда підозрюється у порушенні Правил дорожнього руху та наїзду на сімнадцятирічного пішохода, в результаті чого останньому були заподіяні тілесні ушкодження, що спричинили його смерть. При розгляді клопотання судом враховано, що винуватець ДТП керував автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння, свою вину у вчиненні кримінального правопорушення не визнає.
Іншим рішенням Ленінського районного суду м. Кіровограда задоволено клопотання слідчого та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів відносно міського голови м. Новомиргород Кіровоградської області, який підозрюється у порушенні Правил дорожнього руху України під час руху по автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам‘янка, на території Кіровоградського району, внаслідок чого допустив виїзд на смугу зустрічного руху та зіткнення з іншим автомобілем, один пасажир якого помер у лікарні від отриманих тілесних ушкоджень.