flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України продовжила своє засідання

13 січня 2014, 15:55
 15 вересня 2014 року в приміщенні Державної судової адміністрації України після оголошеної перерви Рада суддів України провела засідання.
 Засідання проводилося в режимі відеоконференцзв’язку. У засіданні взяли участь: Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, секретар Ради Анатолій Марцинкевич, члени Людмила Соломаха, Володимир Наставний, Денис Масенко, Андрій Леонтович, Вадим Бутенко та інші.
Радою розглянуто окремі питання проекту Регламенту з‘їзду суддів України та узгоджено його остаточну редакцію, яка й буде винесена на обговорення ХІІ позачергового з‘їзду суддів України.
Також вищим органом суддівського самоврядування підтримано звернення Асоціації суддів України щодо підтримки суддів, які знаходяться в районі проведення антитерористичної операції в Луганській і Донецькій областях. "Рада суддів України виходить з інтересів суддів, які перебувають в районі проведення АТО, та всіляко намагається надати їм підтримку, і дуже позитивно, що суддівська спільнота власними силами також прагне  підтримати своїх колег", - наголосила Валентина Сімоненко.
В засіданні Ради суддів України оголошено кількаденну перерву. Про продовження засідання буде повідомлено додатково.