flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся спільний семінар для суддів та працівників апарату суду

18 березня 2022, 09:06

17 березня 2022 року у програмі “Zoom відбувся семінар для суддів та працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему “Воєнний стан: заборони та обмеження”, організований спільно Львівським, Одеським та Чернівецьким регіональними відділеннями Національної школи суддів України.

Мета семінару: поглиблення знань і практичних навичок суддів та працівників апаратів судів при здійсненні правосуддя в умовах особливого правового режиму, що вводиться у разі загрози національній безпеці; ознайомлення із особливостями роботи інформаційно-телекомунікаційних ресурсів судової системи в умовах воєнного стану.

В семінарі приймали участь: суддя Трачова Оксана Дмитрівна, керівник апарату суду Самойлюк Олена Михайлівна, заступник керівника апарату суду Бершадська Олена Анатоліївна, помічники суддів Гречаний Вадим Сергійович, Розгон Анна Василівна, секретарі судового засідання Сивак Тетяна Сергіївна, Шаповал Наталя Григорівна, Пустовіт Світлана Пилипівна, судовий розпорядник Захаревич Ганна Іванівна, головний спеціаліст (з інформаційних технологій) Вуйко Іван Іванович.

Викладачі (тренери) семінару:

Михайло САВЧИН викладач Національної школи суддів України, доктор юридичних наук, професор;

Олександр САСЕВИЧ суддя  Львівського окружного адміністративного суду, голова комітету Ради суддів України з питань співпраці з ЗМІ, державними та недержавними органами та організаціями,  кандидат юридичних наук;

Сергій ГИРИЧсуддя, голова Личаківського районного суду м. Львова;

Христина ГЛАДИШЕВА суддя  Франківського районного суду м. Львова;

Вадим КОВАЛЬ начальник відділу супроводу онлайн-сервісів Департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу Державного підприємства “Інформаційні судові системи”.

 

           Презентації Power Point лекції. «Війна – виклики правосуддю», «Організація належної роботи суду в  умовах особливого правового режиму, що вводиться у разі загрози національній безпеці», «Командна робота судді, помічника судді та секретаря судових засідань в умовах воєнного стану», «Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система: Електронний суд та Електронний кабінет; підсистема відеоконференцзв’язку», «Інформаційно-телекомунікаційні ресурси судової системи».

 

Прес-служба суду