flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ПРИСЯЖНИХ ЩОДО ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО ДОХОДИ!

01 лютого 2022, 08:41

Шановні присяжні!
Під час виконання своїх обов’язків в суді присяжні становляться суб’єктами, на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції».
Савранський районний суд Одеської області нагадує про необхідність подання присяжними до 01 квітня 2022року електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2021 рік. https://portal.nazk.gov.ua/login
Якщо присяжний протягом 2021 року був увільнений від виконання обов’язків присяжного, він також зобов’язаний подати до 1 квітня 2022 року електронну декларацію за минулий рік.
Додатково повідомляємо, що суб’єкт декларування може подати виправлену декларацію без звернення до Національного агентства з питань запобігання корупції не більше трьох раз упродовж 7 днів після подання декларації.
Звертаємо Вашу увагу, що для заповнення електронної декларації Вам необхідно завчасно отримати електронно-цифровий підпис.
Крім того повідомляємо, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. Наслідки порушення вимог фінансового контролю визначені у статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а декларування недостовірної інформації або умисне неподання декларації суб'єктом декларування - у статті 366-1 Кримінального кодексу України.

Прес-служба суду