flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей 2013 року

28 жовтня 2013, 08:26

18 вересня 2013 року в Савранському районному суді  Одеської області проведено черговий «День відкритих дверей», на який було запрошено учнів дев'ятих класів Савранської загальноосвітньої школи, щоб допомогти старшокласникам, які вже зацікавилися правознавством, вдумливо обрати свою майбутню професію.

У холі приміщення суду  відвідувачів особисто зустрічала в.о. керівника апарату суду Бершадська О.А. та голова суду Лепеха В.А.  Вітаючи юних гостей, запросили їх до канцелярії, де школярі дізналися про реєстрацію, рух документів та порядок роботи із ними, про порядок надання та отримання інформації.

          В.о. Керівника апарату суду провела ознайомчу екскурсію приміщенням суду та ознайомила учнів з організацією роботи суду і штатом суду.

Також діти прослухали виступ голови суду Лепехи В.А. з наведенням конкретних прикладів вчинення злочинів та адміністративних правопорушень неповнолітніми та понесення покарання за їх неправомірні дії, і отримали відповіді на запитання, що їх цікавили.

В свою чергу головним спеціалістом з інформаційних технологій було запрошено до кімнати відеоконференцзв`язку та продемонстровано можливості системи відеоконференцзв`язку.

У фінальній частині, за підсумками проведеного заходу «Дня відкритих дверей», учні, вчителі та відвідувачі суду подякували голові суду, зазначивши, що такий захід має позитивний вплив виховного характеру на підлітків такого віку.

На фото учні 9-х класів Савранської ЗОШ біля Савранського районного суду

 


 

 

На фото в залі судових засідань № 1 голова суду Лепеха В.А., в.о. керівника апарату суду та учні 11-х класів Савранської ЗОШ 

 

На фото в кімнаті  відеоконференцзв`язку учні 11-х класів Савранської ЗОШ