flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся «День відкритих дверей».

24 жовтня 2018, 09:38

23.10.2018 року в Савранському районному суді Одеської області відбувся черговий «День відкритих дверей».

Працівники апарату суду гостинно зустріли відвідувачів цього заходу, а саме учнів 9 класів та учні 5-Б класу Савранської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

  

 

       В канцелярії суду, школярі дізналися про реєстрацію, рух документів та порядок роботи із ними, про порядок надання та отримання інформації. Адже канцелярія забезпечує потреби не тільки самого суду, а й надає відповідну інформацію громадянам. Під час заходу, відвідувачі мали змогу ознайомитись з історією суду.

       Також, у програмі «Дня відкритих дверей» учасники заходу мали змогу ознайомитись із приміщенням суду, зокрема із залами судових засідань, конвойними кімнатами для обвинувачених.  Окрім того, гості суду мали змогу ознайомитись із роботою працівників апарату суду, побачити їх робочі місця та дізнатись про покладені на них функціональні обов’язки.

 

   

 

 

Із зацікавленням гості суду слухали виступи помічника судді Яроменка І.В. та заступника керівника апарату суду Бершадської О.А., які розповіли про спори, які розглядаються судом, про їх підвідомчість та особливості розгляду. Про адміністративну та кримінальність відповідальність неповнолітніх.

 

 

В ході проведення лекції учні мали змогу ставити запитання, чим успішно і користувались, адже впровадження новітніх технологій в порядок проведення судового засідання не абияк зацікавило їх. Відвідувачі «Дня відкритих дверей» в форматі проведеної зустрічі ставили багато різнопланових запитань, які стосувались як діяльності суду в цілому так і процесу розгляду справ, особливостей порядку проведення судового засідання а також порядок проведення засідань за допомогою відеоконференцзв’язку.

Наприкінці зустрічі заступник керівника апарату суду Бершадська О.А. побажала усім успіхів в навчанні, наголосивши, що людина, яка ставить перед собою мету, обов’язково її досягає.

 

  

Фото з учнями 9-х класів Савранської ЗОШ

Фото з учнями 5-Б класу Савранської ЗОШ

 

 

Пресс-секретар суду О.А.Бершадська.