flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОБАЦІЙНИХ ПРОГРАМ

30 липня 2018, 16:16

30.07.2018 року в приміщенні Савранського районного суду Одеської області відбулась робоча зустріч працівників Савранського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» в Одеській області Тімановського О.Г., Шаповала Ю.В., Кизими А.М., начальника Савранського РВ ДВС ГТУЮ в Одеській області Циби Н.В., головного спеціаліста Савранського бюро правової допомоги Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кравчук О.Л. з керівником апарату Савранського районного суду Одеської області Самойлюк О.М., заступником керівника апарату суду Бершадською О.А. та помічником судді Яроменко І.В.

Під час зустрічі начальник  Савранського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» в Одеській області Тімановський О.Г. довів до присутніх, що на теперішній час визначені пробаційні програми як для неповнолітніх клієнтів пробації, так і до повнолітніх. Були обговорені заходи щодо реалізації пробаційних програм, розглянуто узагальнену інформацію про вид, мету, зміст заходів та порядок проходження пробаційних програм.

Було ознайомлено присутніх з пробаційними програмами, а саме:

  • «Зміна прокримінального мислення» для неповнолітніх суб’єктів пробації;
  • «Подоланя агресивної поведінки» для неповнолітніх суб’єктів пробації;
  • «Попередження вживання психоактивних речовин» для неповнолітніх суб’єктів пробації;
  • «Зміна про кримінального мислення» для повнолітніх суб’єктів пробації;
  • «Подолання агресивної поведінки» для повнолітніх суб’єктів пробації;
  • «Попередження вживання психоактивних речовин» для повнолітніх суб’єктів пробації.

Зазначено, що пробаційні програми з комплексом заходів, спрямовані на корекцію асоціальної поведінки або її окремих проявів та формування сприятливих змін особистості.

 

 

Прес-секретар суду

Бершадська О.А.