flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справ за період з 07 по 11 вересня 2015 року

14 вересня 2015, 14:40

У зв’язку з виникненням значного суспільного інтересу щодо розгляду справ Савранським районним судом Одеської області повідомляю, що за період роботи суду з 07 по 11 вересня 2015 року суддею Савранського районного суду Одеської області розглянуто 3 кримінальних провадження, 4 цивільних справи, 6 справ про адміністративне правопорушення.         Одним із них є кримінальне провадження стосовно громадянина Б., 18.06.1982 року народження, громадянина України, засудженого вироком Любашівського районного суду Одеської області за вчинення злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст. 185 КК України до позбавлення волі строком на 3 роки 1 місяць, проживаючого с. Кричуново Любашівського району Одеської області, який обвинувачувався у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 185 КК України.

02.03.2014 року приблизно о 13год. 00хв. раніше судимий Б. з метою таємного викрадення чужого майна, шляхом вільного доступу проник на територію домогосподарства розташованого в с. Неділкове Савранського району яке належить Л., звідки здійснив крадіжку мобільного телефону марки «Nokia» С2-05 серійний номер 354572/05/923900/4, чим заподіяв матеріального збитку потерпілій на загальну суму 900грн..

В подальшому викраденим Б. розпорядився на власний розсуд.

Своїми навмисними діями, які знайшли своє відображення в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, обвинувачений, вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 185 КК України.

Також 02.03.2014р. приблизно о 22год. 30хв. в с. Гетьманівка Савранського району, Б., з метою таємного викрадення чужого майна, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, шляхом вільного доступу, здійснив крадіжку велосипеда належного С., який знаходився поруч з приміщенням житлового будинку останнього, чим заподіяв С. матеріального збитку на загальну суму 400грн..

В подальшому викраденим Б. розпорядився на власний розсуд.

Своїми навмисними діями, які знайшли своє відображення в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, обвинувачений, вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 185 КК України.

Крім того, 10.03.2014р. приблизно о 16год. 00хв. Б. з метою таємного викрадення чужого майна, шляхом зриву навісного замка вхідних дверей, проник до житлового будинку розташованого в с. Осички Савранського району, в якому тимчасово проживає В., звідки здійснив крадіжку двох електричних плиток, чавунної плити з набором конфорок до неї, металевих колісників та хвірточки до плити, алюмінієвої каструлі з кришкою ємністю 3л, чим заподіяв матеріального збитку В. на загальну суму 300грн..

Своїми навмисними злочинними діями, які знайшли своє відображення в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у житло Б., вчинив злочин, передбачений ч. 3 ст. 185 КК України.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винуватим в обсязі пред’явленого йому обвинувачення, із зазначенням часу, місця, дати та обставин вчинення злочинів.

У зв»язку з цим, суд ухвалив Б. визнати винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 185 КК України, на підставі ч. 1 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, визначити Б. покарання за даним вироком у виді трьох років позбавлення волі.

На підставі ч. 4 ст. 70 КК України, до призначеного покарання, частково приєднати не відбуту частину покарання за вироком Любашівського районного суду Одеської області від 14.05.2014 року у виді трьох років одного місяця позбавлення волі, та остаточно призначити Б. покарання у виді трьох років трьох місяців позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили, обрати Б. запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

Пресс-секретар суду   О.А.Бершадська