flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь керівника апарату та заступника керівника апарату суду у підготовці та підвищенні рівня кваліфікації

06 жовтня 2023, 09:57

З 02 по 05 жовтня 2023 року у програмі “Zoom відбулася підготовка та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою керівників апаратів і заступників керівників апаратів місцевих загальних та апеляційних судів, організований Одеським регіональним відділенням та Національної школи суддів України.

           В підготовці прийняли участь керівник апарату Савранського районного суду Одеської області Олена Самойлюк та заступник керівника апарату Олена Бершадська.

Проведено презентації на теми: «Порядок здійснення діловодства щодо документів, що містять службову інформацію з грифом «Для службового користування», «Захист персональних даних та комплекс системи захисту інформації», «Кваліфіковані електронні довірчі послуги (типи електронних ключів та їх використання, види електронних підписів та електронних печаток)», «Гендерні аспекти в роботі суду», «Управління кадрами. Організація роботи кадрового діловодства в судах. Робота з комп’ютерними програмами «Кадри –WEB та IS-pro», «Запровадження сервісів для вразливих груп населення. Спілкування із вразливими особами: потерпілими, свідками. Особливості комунікації з учасниками бойових дій, особами, які отримали поранення або психологічні травми внаслідок бойових дій», «Стресостійкість як компонент професійної компетентності», «Особливості електронного декларування в умовах воєнного стану», «Антикорупційне законодавство та практика його застосування щодо державних службовців органів судової влади», «Етикет службового листування», «Взаємодія керівника апарату суду із службою судової охорони, правоохоронними органами, адвокатурою», «Роль викривача в суспільстві», «Ведення військового обліку в судах», «Попередження та протидія мобінгу», «Клієнтоорієнтовний підхід на державній службі. Успішний світовий досвід імплементації клієнтоорієнтованого підходу».

Після закінчення учасникам семінару буде видано сертифікати.

 

Прес-служба суду