flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь судді та помічника судді у семінарі

31 березня 2023, 14:14

31 березня 2023 року у програмі “Zoom відбувся всеукраїнський семінар для суддів та помічників суддів апеляційних та місцевих загальних судів “Запобігання катуванню: матеріальні та процесуальні аспекти”, організований Одеським регіональним відділенням спільно з відділом підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, відповідно до плану заходів на березень - квітень 2023 року.

Мета семінару: забезпечення належної організації роботи судових установ в умовах особливого правового режиму, що вводиться в разі загрози національній безпеці, та задля психологічної підтримки суддів і працівників апаратів судів в умовах воєнного стану.

            В семінарі прийняв участь суддя Савранського районного суду Одеської області Олег Брюховецький та помічник судді Денис Перченко.

Проведено презентації на теми: «Міжнародно-правові засади протидії катуванню та іншим формам жорстокого поводження», «Кримінальна відповідальність за катування. Особливості кваліфікації», «Окремі аспекти застосування ст. 206 КПК України», «Застосування примусового годування. Аналіз ст. 206-1 КПК України»

Після закінчення учасникам семінару буде видано сертифікати.

 

Прес-служба суду